Ο Σύλλογος των Αθηναίων στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ελευθέριο Σκιαδά συνομιλούν μπροστά από το περίπτερο.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ελευθέριο Σκιαδά συνομιλούν μπροστά από το περίπτερο.

 

O Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων και Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ελευθέριο Σκιαδάς. Διακρίνονται επίσης ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημ. Τούκας με τη σύζυγό του, ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων κ. Γιώργος Χρήστος και ο εκδότης κ. Γιώργος Ψύχαλος.
O Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων και Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ελευθέριο Σκιαδά. Διακρίνονται επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημ. Τούκας με τη σύζυγό του, ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων κ. Γιώργος Χρήστος και ο εκδότης κ. Γιώργος Ψύχαλος.

 

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο όπου συμμετείχε και ο Σύλλογος των Αθηναίων με δικό του περίπτερο. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και τα αποτέλεσματα της δισεβδομαδίαιας λειτουργίας περιπτέρου ικανοποιητικά. Κατά τα εγκαίνια του περίπτερου το επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

 

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε ο 3ος τόμος της εκδόσης ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ. Ομιλητές ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων – Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελευθέριος Σκιαδάς και ο συγγραφέα του βιβλίου Νικόλαος Παραδείσης. Στη συνέχεια ο συγγραφέας παρέμεινε στο περίπτερο υπογράφοντας βιβλία.