Πασχαλινή διανομή με παραδοσιακούς Οβελίες

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ_1

Με χαρούμενες ευχές και στο κλίμα των ημερών πραγματοποιήθηκε, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, για μία ακόμη φορά, η παραδοσιακή Πασχαλιάτικη διανομή του οβελία και των τροφίμων μακράς διαρκείας σε 300 οικογένειες συμπολιτών μας. Πρόκειται για τους δικαιούχους που εξυπηρετούνται σε μηνιαία βάση από τον «Σύλλογο των Αθηναίων» και τους φορείς που έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία, την «Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση» (ΕΘΕΛΣ) και το «Hellenic Relief Foundation» (HRF).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ_11 ΣΥΛΛΟΓΟΣ_2 ΣΥΛΛΟΓΟΣ_3

Κάθε οικογένεια παρέλαβε τον οβελία της, δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, κριθαράκι, πελτέ, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα κ.λπ.), καθώς και πατάτες, ντομάτες, βούτυρο, τυρί, τσουρέκια, αυγά κ.α. Σημειωτέον ότι η ΕΘΕΛΣ και το HRF πραγματοποίησαν ανάλογες διανομές και σε Κέρκυρα, Σπέτσες, Καλύβια Θορικού, καθώς και σε ιδρύματα όπως το Μερόπειο, τα χωριά SOS, το Ειδικό Σχολείο Πειραιώς, το ΤΑΣΕΗ και την ΕΤΕ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ_4

Η διανομή πραγματοποιήθηκε, παρουσία του εκπροσώπου του Συλλόγου των Αθηναίων Αντιπροέδρου κ. Αγγελή Παπαγγελή, από τις εθελόντριες κ.κ. Μαρία Σιούρδη, Αντωνία Παντουβάκη, Έμυ Σπανού, Σούλα Μπέλλη, Μπέσυ Τσικαλουδάκη και τα αδέλφια Νικόλα και Άγγελο Κωνσταντόπουλο, παιδιά του μεγάλου χορηγού μας Νίκου Κωνσταντόπουλου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ_8 ΣΥΛΛΟΓΟΣ_7 ΣΥΛΛΟΓΟΣ_6 ΣΥΛΛΟΓΟΣ_10

Και εφέτος κραταιά υπήρξε η παρουσία των χορηγών που προσέφεραν το μεγαλύτερο μέρος των ειδών που διανεμήθηκαν. Τους οβελίες προσέφερε το HRF και τα υπόλοιπα είδη ο Σύλλογος Β’ Λαϊκών Αγορών Αθηνών, Αγροβιμ, Agrino, Loulis Group, Καμηλάρης ΑΕΒΕ, Arla Foods, Φρήσλαντ Καμπίνα Ελλάς, Coca Cola Hellas, Καραμολέγκος ΑΕΒΕ και η Τράπεζα Τροφίμων.