Αρχεία

Ο «Σύλλογος των Αθηναίων», μέσω κυρίως δωρεών των μελών του, διαθέτει πολλά αρχεία. Με την ευκαιρία του εορτασμού της 120ετίας από την ίδρυσή του και μετά από τρίχρονο προγραμματισμό ξεκίνησε η ταξινόμηση των αρχείων του, με την δημιουργία ενός αρχειονομικού δένδρου και την έναρξη επεξεργασίας των επιμέρους ενοτήτων τους. Σε συνεργασία με ειδικούς κατά περίπτωση επιστήμονες, χρηματοδότηση από το «Κληροδότημα Εμμανουήλ» και μακροχρόνιο προγραμματισμό θα παραδίδονται στη δημοσιότητα τα πάσης φύσης αρχεία στους ενδιαφερόμενος ερευνητές, ενώ αντίγραφα τεκμηρίων (κυρίως φωτογραφικών) θα διατίθενται προς αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Σύμφωνα με το δένδρο που δημιουργήθηκε έχουν ταξινομηθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία ταξινόμησης εννέα (9) αρχειακές ενότητες: 1) ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ, 2) ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, 3) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ, 4) ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, 5) ΑΡΧΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, 6) ΑΡΧΕΙΟ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, 7) ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, 8) ΑΡΧΕΙΟ ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ, 9) ΕΓΓΡΑΦΑ & ΤΕΚΜΗΡΙΑ.

Δε βρέθηκαν προϊόντα που να ταιριάζουν στις επιλογές σας.