ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Πραγματοποιήθηκε και φέτος η εορταστική διανομή

Σε κλίμα εορταστικό και με πρωταγωνίστριες τις Εθελόντριες πραγματοποιήθηκε 20 και 21 Δεκεμβρίου 2023 και η Χριστουγεννιάτικη διανομή του «Κοινωνικού Παραρτήματος» του «Συλλόγου των Αθηναίων», στις εγκαταστάσεις στα Πετράλωνα. Εκεί όπου κτυπά η καρδιά και η λειτουργία της «Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης» (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ.) και του Hellenic Relief Foundation (HRF).

 

Διανεμήθηκαν περίπου 350 πακέτα τροφίμων σε ωφελούμενους (πουλερικά, λαχανικά, λάδι, ζυμαρικά, ζάχαρη, όσπρια, γάλα, πελτέ, τυρί, βούτυρο, αναψυκτικά, μπισκότα, γλυκίσματα και άλλα είδη). Επίσης διανεμήθηκαν τρόφιμα στην Εκκλησία Αγία Αικατερίνη Πετραλώνων, στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Συνταξιούχων Ηθοποιιών Ελλάδος (ΤΑΣΕΗ),  στο Μερόπειο Ίδρυμα και στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα.

 

 

Τη διανομή πραγματοποίησε η εθελοντική ομάδα (Σούλα Μπέλλη, Αντωνία Παντουβάκη, Ελένη Εμμανουήλ-Κωνσταντοπούλου, Γιάννης Λάμπρου) υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης Μαρίας Σιούρδη. Παρευρέθηκαν  ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, η Σάκη Κυπραίου και η Έλια Θανογιάννη εκ μέρους του «Συλλόγου των Αθηναίων» και του «Μεροπείου Φιλανθρωπικού Ιδρύματος».

 

Και η διανομή αυτή πραγματοποιήθηκε χάρη και στις προσφορές των χορηγών: Ομιλος Ν. Κωνσταντόπουλου (Κηδαλίων ΑΤΕ), ΑΓΡΟΒΙΜ, Καμηλάρης ΑΕΒΕ, Καραμολέγκος, Μπαρμπα-Στάθης, Frishland Cmpina, Τράπεζα Τροφίμων,  ‘Ομιλος Χαρισιάδη, Μύλοι Λούλης, Totis Bingo, Β Λαϊκή Αγορά Αθηνών, Coca Cola. Τις γαλοπούλες και τα κοτόπουλα προσέφεραν ο Κ. Ζαχαριάδης και οι Κυρίες του Φιλοπτώχου του Ι.Ν. «Holly Resurrection Greek Orthodox Church of Brookville». Οικονομικά συνέβαλαν, όπως κάθε μήνα, ο «Σύλλογος των Αθηναίων», ο «Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου» κ.ά.

Τέλος διανεμήθηκαν καινούρια υποδήματα προσφορά της εταιρειών Meridien και ενδύματα.