ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ – ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ κ.ά.

10 09

 

Χάρη στις άοκνες φροντίδες και την προσφορά της Hellenic Relief Foundation (HRF) και της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ.) πραγματοποιήθηκε και για τον μήνα Αύγουστο η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παραρτήματος του «Συλλόγου των Αθηναίων». Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία αυτή λειτουργεί από το 2012, εξυπηρετώντας περίπου 350 οικογένειες των Αθηνών, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε είδη τροφίμων, ένδυσης, υπόδησης κ.λπ. Επικεφαλής των εθελοντριών, οι οποίες στηρίζουν τα προγράμματα, είναι το μέλος του Συλλόγου μας και υπεύθυνη της ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ. κ. Μαρία Σιούρδη.

11

Οι δικαιούχες οικογένειες, οι οποίες έχουν επιλεγεί με επιστημονικά κριτήρια από κοινωνικούς λειτουργούς, προσήλθαν για να παραλάβουν ζυμαρικά, φρέσκο γάλα, δημητριακά, είδη προσωπικής υγιεινής, ενώ  είχαν τη δυνατότητα να πάρουν ενδύματα κ.λπ. Είχε προηγηθεί εργασία προετοιμασίας και συσκευασίας των 450 συνολικά δεμάτων που διανεμήθηκαν παρουσία των μελών του HRF κ. Στέλιου Τακετζή, της συζύγου κ. Μαρίας Σουρή-Τακετζή, του κ. Αναστασίου Φιλιππάκου και την εκπρόσωπο του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων κ. Ειρήνης Ξακουστή.

08 06 05

Επιπλέον τρόφιμα διατέθηκαν σε φορείς όπως το Μερόπειο Ίδρυμα, ΤΑΣΕΗ, η ΕΤΕ, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σαρωνικού, ενορίες της περιοχής Πετραλώνων κ.ά. Στη διανομή συμμετείχαν οι εθελόντριες κ.κ. Αντωνία Παντουβάκη, Σούλα Μπέλλη και Δώρας Παπανικολάου, με την υποστήριξη της κ. Ξανθής Γιαταγάνα και Φώτη Παναγιωτακόπουλου. Προϊόντα  προσέφεραν οι ετιαιρείες: ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ, ΑΓΡΟΒΙΜ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΗΡΕΥΣ,  Μύλοι Λούλη, Τράπεζα τροφίμων, Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου και τα είδη προσωπικής υγιεινής από την Freshline.

04 02