ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_8

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27 Σεπτεμβρίου 2018) η τακτική μηνιαία διανομή  τροφίμων και ειδών σε 350 οικογένειες. Διετέθησαν ζυμαρικά, ελιές, μπισκότα, σοκολάτες, είδη καθαριότητας κ.ά., καθώς και ενδυμάτων που επελέγησαν από τους ωφελούμενους. Επιπλέον διετέθησαν κιμάς και νωπά κοτόπουλα σε πολύτεκνες οικογένειες και γραφική ύλη για τα παιδιά.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_3

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_5

Συνεχίζεται έτσι το πρωτοπόρο έργο που πραγματοποιείται σε συνεργασία του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων με το Hellenic Relief Foundation (HRF) και την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ.). Εξάλλου, τρόφιμα διετέθησαν και σε διάφορους φορείς όπως το ΤΑΣΕΗ, η ΕΤΕ, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σαρωνικού, ενορίες της περιοχής Πετραλώνων και οι Δήμοι Χολαργού και Σπετσών.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_7

Συνολικώς, κατά την σημερινή διανομή, διετέθησαν 450 δέματα τροφίμων, από τις εθελόντριες με επικεφαλής την κ. Μαρία Σιούρδη. Παρευρέθηκαν η εντεταλμένη του Συλλόγου των Αθηναίων κ. Ειρήνη Ξακουστή και οι Εθελόντριες κ.κ. Αντωνία Παντουβάκη και Σούλα Μπέλλη που έφεραν σε πέρας τη διανομή με την πολύτιμη αρωγή των εργαζομένων της ΕΛΕΘΣΥ-HRF.

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_2

Οι κ.κ. Μαρία Σούρδη και Ειρήνη Ξακουστή
Οι κ.κ. Μαρία Σούρδη και Ειρήνη Ξακουστή

 

 

Για μία ακόμη φορά καθοριστική ήταν η συμβολή των χορηγών και τα προϊόντα που προσέφεραν οι εταιρείες ΑΓΡΟΒΙΜ, Μύλοι Λούλη, Τράπεζα τροφίμων, El Bisco, Colgate & Palmolive και Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου.