ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Διανομή 22 Φεβρουαρίου 2020

 

 

023

Ενδύματα και τρόφιμα περιλάμβανε η Σαρακοστιανή διανομή του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων που πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά στις 22 Φεβρουαρίου 2020, σε συνεργασία και στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ.) ΑΜΚΕ και του Hellenic Relief Foundation (Δημοφώντος και Νηλέως, Θησείο – Πετράλωνα).

001

Με πρωταγωνίστριες τις εθελόντριες και αρωγούς πρόσωπα και εταιρείες συνεχίζεται η κάλυψη των αναγκών εκατοντάδων οικογενειών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Σημειωτέο ότι κατά τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, με χορηγία του μέλους του «Συλλόγου των Αθηναίων» κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη, καλύφθηκαν εκτάκτως οι ανάγκες σε πετρέλαιο και τρόφιμα οικογενειών που είχαν υποβάλει αιτήματα.

Στη διανομή της 22ας Φεβρουαρίου 2020, που οργανώθηκε από την υπεύθυνη της ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ. και του «Κοινωνικού Παραρτήματος κ. Μαρία Σιούρδη, συμμετείχαν οι εθελόντριες Έφη Ζιάκα, Σούλα Μπέλλη, Ειρήνη Ξακουστή, Αντωνία Παντουβάκη και Μάρια Τριανταφύλλου. Στη διανομή παρευρέθηκε ο Προέδρος της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Αττικής και Πρόεδρος της Β’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών κ. Δ. Μουλιάτος, ο οποίος φρόντισε να εξασφαλίσει σημαντικές ποσότητες φρούτων και λαχανικών που διανεμήθηκαν στους δικαιούχους. Επίσης παρευρέθηκε και ο κ. Σπύρος Μελάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών.

Συνολικά διανεμήθηκαν περίπου 350 πακέτα τροφίμων τα οποία περιείχαν βασικά είδη διατροφής και προϊόντα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι κ.α.) γάλα, γιαούρτι, αναψυκτικά, κοτόπουλο και κιμάς, επιπλέον δόθηκαν φρούτα (μπανάνες, μήλα, πορτοκάλια, ακτινίδια.), λαχανικά, πατάτες, ντομάτες καθώς και γλυκίσματα.

Τα είδη συγκεντρώθηκαν από τους υποστηρικτές μας που ήταν και αυτή τη φορά οι: Β Λαϊκή Αγορά Αθηνών, Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, Τράπεζα Τροφίμων, Arla Foods, Μύλοι Λούλη και Αγροβίμ. Παράλληλα με την διανομή τροφίμων οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν και να λάβουν ενδύματα και υποδήματα προσφορά εταιρειών αλλά και φυσικών προσώπων.