ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Τακτική Διανομή Μαΐου

Την Τετάρτη και Πέμπτη 29 και 30 Μαΐου  πραγματοποιήθηκε η  μηνιαία τακτική διανομή του μηνός Μαΐου 2024,  από το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση ΑΜΚΕ και το Hellenic Relief Foundation.

Συνολικά δόθηκαν περίπου  130 πακέτα τροφίμων στους κατ’ επιλογήν ωφελούμενους, από τις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα ή με κατ’ οίκον διανομή, τα οποία περιείχαν βασικά είδη διατροφής και προϊόντα μακράς διαρκείας ( ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, γάλα κ.α.) προσφορά τα οποία εμπλουτίστηκαν με   δημητριακά, φρυγανιές. αναψυκτικά,   προσφορά ελληνικών εταιρειών.  Επί πλέον οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν πολλά ρούχα και υποδήματα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της κας Μαρίας Σιούρδη, με τη βοήθεια των εθελοντριών  Σούλα Μπέλλη, Αντωνία Παντουβάκη, Φώτη Παναγιωτακόπουλου, Έμυ Σπανού  και Γιάννη Λάμπρου.

Υποστηρικτές σε αυτή τη διανομή ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, Τράπεζα Τροφίμων, Μύλοι Λούλη,  , Coca Cola και Μπάρμπα Στάθης.