Τακτική διανομή του Κοινωνικού Παραρτήματος

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έγινε η τακτική μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παραρτήματος του «Συλλόγου των Αθηναίων» που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Hellenic Relief Foundation που εξασφαλίζει πάντα τα σταθερά μηνιαία πακέτα τροφίμων με βασικά είδη (αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, γάλα, πελτέ κ.λπ.) και του Ομίλου Ν. Κωνσταντόπουλου.

Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν πακέτα με τρόφιμα, αλλά και να επιλέξουν ενδύματα και υποδήματα προσφορά μεγάλου τμήματος των οποίων προήλθε από τη δράση συλλογής της εταιρείας Καραμολέγκος.

Η διανομή πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του HRF και της ΕΛΕΘΣΥ στην Αθήνα υπό την καθοδήγηση της υπευθύνου κας Μαρίας Σιούρδη και τη βοήθεια των εθελοντών Σούλας Μπέλη, Αντωνίας Παντουβάκη.

Υποστηρικτές μας με σκοπό των εμπλουτισμό των σταθερών πακέτων τροφίμων οι εταιρείες: Τράπεζα Τροφίμων, Μπαρμπα-Στάθης, Αγροβιμ, Arla Doods, Καραμολέγκος ΑΕΒΕ, Μύλοι Λούλη, Φρήσλαντ Καμπίνα  αλλά και ανώνυμοι οι οποίοι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις προσφέροντας λάδι, ζυμαρικά κ.α.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά στο έργο του Κοινωνικού Παραρτήματος,

ο τραπεζικός λογαριασμός της τραπέζης ALPHA BANK είναι: 204 00 2002 000616 και ΙΒΑΝ: GR04 0140 2040 2040 0200 2000 616