ΕΡΑΛΔΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΗΜΟΛΟΓΙΑ

Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου παρουσιάστηκε στον «Σύλλογο των Αθηναίων» το βιβλίο του Γ. Σχοινά με τίτλο «Εγχειρίδιο Εραλδικής Τέχνης και Οικοσημολογίας».

Την παρουσίαση με τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους πλαισίωσαν η Δρ Μαριέττα Μινώτου, μόνιμη λέκτορας στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Ελλάδος, ο κύριος Ιάκωβος Ναυπλιώτης- Σαραντινός, νομικός και Πρόεδρος της Εραλδικής και Γενεαλογικής Εταιρείας Ελλάδος και ο Υποστράτηγος, Δρ Νικόλαος Κουρκουμέλης, Επίτιμος Μεγάλος Έπαρχος της Ελληνικής Μεγάλης Αποστολής του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ και τέως μέλος του Μεγάλου Μαγιστρικού Συμβουλίου. Εκ μέρους του «Συλλόγου των Αθηναίων» που φιλοξένησε την εκδήλωση χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για το έργο του Γ. Σχοινά ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς.

Στο βήμα ο Πρόεδρος του «Συλλόγου των Αθηναίων», Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς, απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

 

Ο Πρόεδρος του «Συλλόγου των Αθηναίων», Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς με την Δρα Μαριέττα Μινωτού, Πρόεδρο της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος και τον Πρόεδρο της Εραλδικής και Γενεαλογικής Εταιρείας της Ελλάδος, Ιάκωβο Ναυπλιώτη-Σαραντινό.

 

Ο Πρόεδρος του «Συλλόγου των Αθηναίων», Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Β. και Μ. Θεοχαράκη Φώτη Παπαθανασίου  και τον Υποστράτηγο Δρα Νικόλαο Κουρκουμέλη.

 

Η κατάμεστη αίθουσα «Ευάγγελου Μουστάκα και Μαριάνθης Στασινοπούλου». Στο βήμα ο Πρόεδρος Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς.