Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

113

 

Πραγματοποιήθηκε και αυτόν τον μήνα, με τις απαραίτητες προφυλάξεις λόγω των ειδικών συνθηκών,  η τακτική διανομή στους ωφελούμενους των προγραμμάτων που υποστηρίζονται από το «Κοινωνικό Παράρτημα» του «Συλλόγου των Αθηναίων», την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation που χρηματοδοτεί τις δράσεις και τις εγκαταστάσεις.

112

111

Κατά τη διανομή συνολικά δόθηκαν περίπου 360 πακέτα τροφίμων στους ωφελούμενους τα οποία περιείχαν βασικά είδη διατροφής και προϊόντα μακράς διαρκείας (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι κ.α.) προσφορά όπως κάθε μήνα του HRF τα οποία εμπλουτίστηκαν με ντολμαδάκια, δημητριακά, φρυγανιές, ελιές, αναψυκτικά, πατατάκια και νηστίσιμα γλυκίσματα προσφορά ελληνικών εταιρειών.

Χορηγοί μας ο Ομιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, η Αγροβιμ, η Παλίρροια, η Τράπεζα Τροφίμων, η Coca Cola, μύλοι Λούλης, η Ατλάντα.

Η Κα Μαρία Σιούρδη.
Η Κα Μαρία Σιούρδη.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της κας Μαρίας Σιούρδη υπεύθυνη της ΕΛΕΘΣΥ, με τη βοήθεια των εθελοντριών Σούλα Μπέλλη, Αντωνία Παντουβάκη, Φώτη Παναγιωτακόπουλου.

115

Εκτός από τα δέματα που δόθηκαν στους ωφελούμενους, τρόφιμα, δόθηκαν επίσης στο ΤΑΣΕΗ, Μερόπειο Ίδρυμα, στο Ειδικό Σχολείο Πειραιά, και στον ενοριακό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος. Επίσης εξασφαλίστηκαν φάρμακα απαραίτητα για ωφελούμενους της ΕΛΕΘΣΥ τα οποία και τους δόθηκαν, ενώ επιταγές αγοράς τροφίμων δόθηκαν σε πολυμελείς οικογένειες και μονογονεικές προσφορά της εταιρείας Αγροβιμ.