ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η μηνιαία διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε από τις 12 – 16  Φεβρουαρίου με την υποστήριξη εξ ολοκλήρου του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων, της οποίας αρωγός ήταν και η οργάνωση Amaryllis DOP-421 AHEPA, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης (ΕΛΕΘΣΥ) και του Hellenic Relief Foundation (HRF), στην Αθήνα.

 

 

Οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων σταθερής υποστήριξης προσήλθαν με τάξη από τις 9 το πρωί για να προμηθευτούν τα απαραίτητα (κοτόπουλο, λάδι, ζυμαρικά, ζάχαρη, όσπρια, γάλα, πελτέ, τυρί κ.α.).

Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων κας Μαρία Σιούρδη, παρουσία της κας Σάκης Κυπραίου, της κας Έλλης Θανογιάννη και ενεργών εθελοντριών και υποστηρικτών της κας Σούλας Μπέλλη, του Γιάννη Λάμπρου.

Διανεμήθηκαν περίπου 350 πακέτα τροφίμων, σε ωφελούμενους σε Αθήνα, ενώ τρόφιμα δόθηκαν και στην Εκκλησία Αγία Αικατερίνη Πετραλώνων, στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Συνταξιούχων Ηθοποιιών Ελλάδος (ΤΑΣΕΗ), στο Μερόπειο Ίδρυμα.

 

 

Σε αυτή τη διανομή σημαντική ήταν η προσφορά των χορηγών μας όπως του Ομίλου Ν. Κωνσταντόπουλου (Κηδαλίων ΑΤΕ), ΑΓΡΟΒΙΜ, Μπαρμπα-Στάθης, Frishland Cmpina, Τράπεζα Τροφίμων, Μύλοι Λούλης.

Κατά τη διανομή οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων είχαν τη δυνατότητα να λάβουν υποδήματα και ενδύματα.