ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΜΕΡΟΠΕΙΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2024 ο «Σύλλογος των Αθηναίων» φιλοξένησε στο Εντευκτήριο του την Κοπή της Πίττας του Μεροπείου Φιλανθρωπικού Ιδρύματος. Οι πράξεις αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που συντελούνται καθημερινά στο Μερόπειο Ίδρυμα μας έφεραν για άλλη μία φορά πιο κοντά με σκοπό να συνεισφέρουμε όλοι στο θεάρεστο έργο των ανθρώπων που κοπιάζουν για την ευζωία των ηλικιωμένων κυριών που φιλοξενούνται στο νεόδμητο κτήριο του Μεροπείου στην Καλλιθέα.

Στο εορταστικό κλίμα προσέδωσε συγκίνηση η ομιλία της Προέδρου του Σωματείου κ. Έλιας Θανογιάννη και του Προέδρου του Ιδρύματος και του «Συλλόγου των Αθηναίων» κ. Ελευθέριου Γ. Σκιαδά για το έργο και την πορεία του Μεροπείου που ακμάζει τα τελευταία χρόνια παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Μεροπείου, κ. Έλια Θανογιάννη.

 

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων και του Μεροπείου Ιδρύματος, κ. Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς.

 

Στην γιορτή παρευρέθηκε ο νέος Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνος Ασκούνης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει και θα συνεισφέρει στο έργο του Ιδρύματος με κάθε δυνατό μέσο.

 

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κ. Ασκούνης με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Ελ. Γ. Σκιαδά.

 

Τα Δ.Σ έκοψαν την πίττα και τυχερή στο πρώτο φλουρί ήταν η ψυχή του Μεροπείου κ. Έλια Θανογιάννη. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πάνω από 150 δώρα τα οποία συγκέντρωσαν οι κυρίες του Μεροπείου για τη στήριξη του έργου του. Προσφέρθηκε κέρασμα στους παρευρισκόμενους ενώ τη βραδιά συνόδευσαν ευχάριστα ο Κώστας Βενετσάνος και η Ζανέτ Καπούγια με τους μουσικούς τους.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ!