Με προγραμματισμένα ραντεβού η εφετεινή Πασχαλιάτικη διανομή

 

ΔΙΑΝΟΜΗ_1


 Με τις απαραίτητες προφυλάξεις και σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου και των ειδικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε σταδιακά και στη διάρκεια ενός τριημέρου η Πασχαλιάτικη διανομή στους ωφελούμενους των προγραμμάτων που υποστηρίζονται από το «Κοινωνικό Παράρτημα» του «Συλλόγου των Αθηναίων», την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation που χρηματοδοτεί τις δράσεις και τις εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΝΟΜΗ_3

ΔΙΑΝΟΜΗ_2

ΔΙΑΝΟΜΗ_6

 

Με προγραμματισμένα ραντεβού εξυπηρετήθηκαν 80 άτομα που παρέλαβαν δέματα τροφίμων μακράς διάρκειας, τον απαραίτητο οβελία, πατάτες, βούτυρο, τσουρέκια και άλλα προϊόντα προσφορά των εταιρειών: ΑΓΡΟΒΙΜ, ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ARLA FOODS, ATLANTA, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΛΛΟΙΡΙΑ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΓΟΣ, ΚΑΜΙΛΑΡΗΣ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΡΙΣΤΟΝ, FRIESLAND  και CAMPINA.

ΔΙΑΝΟΜΗ_7

ΔΙΑΝΟΜΗ_5

ΔΙΑΝΟΜΗ_4

Τα προγραμματισμένα ραντεβού θα συνεχιστούν μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη με την βοήθεια των εθελοντριών μας, ιδιαιτέρως δε της κ. Νάντιας Καλτετζιώτη. Ο συνεργάτης μας κ. Φώτης Παναγιωτακόπουλος παραδίδει καθημερινώς δέματα κατ’ οίκον σε όσους αδυνατούν να προσέλθουν στην δομή. Τις εργασίες συντονίζει το μέλος μας και υπεύθυνη της δομής για όλους τους φορείς κ. Μαρία Σιούρδη.  [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ] 

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Να μας ενημερώνουν για περιπτώσεις οικογενειών που έχουν ανάγκη ή υπερηλίκων που χρειάζονται βοήθεια.