Ο Άγιος Βασίλης του «Συλλόγου των Αθηναίων» εμφανίστηκε στα Πετράλωνα και μοίρασε δώρα

012

Εμφανίσθηκε στα Πετράλωνα ο Άγιος Βασίλης, στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και μοίρασε ενδύματα, υποδήματα, παιχνίδια και γλυκά στα παιδιά που υποστηρίζονται από το «Κοινωνικό Παράρτημα» του «Συλλόγου των Αθηναίων», την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation που χρηματοδοτεί τις δράσεις και τις εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΝΟΜΗ_22

Γέμισε ο τόπος (Δημοφώντος και Νηλέως) χαρούμενες φωνές και χαμόγελα, ενώ για τον Άγιο Βασίλη φρόντισε το «Σπίτι του Ηθοποιού» και η Πρόεδρός του κ. Άννα Φόνσου. Στην εκδήλωση εκ μέρους του «Συλλόγου των Αθηναίων» παρευρέθηκε η κ. Ειρήνη Ξακουστή, εκ μέρους της «Εθελοντικής Συμπαράστασης» οι κ.κ. Ρία Φράγκου και Αφροδίτη Μεθενίτη, ενώ το Hellenic Relief Foundation εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης.  

Συνολικώς διενεμήθησαν τριακόσια (300) πακέτα, τα οποία με περισσή επιμέλεια φρόντισαν οι εθελόντριες κ.κ. Αγγέλα Στρατή, Δώρα Παπανικολάου, Έμυ Σπανού, Αντωνία Παντουβάκη, Μάρω Πασίση, Μπέσυ Παπαδοπούλου, Μάρια Τριανταφύλλου, Έλια Τριανταφύλλου, Έφη Ζάκα και Σούλα Μπλέτση, με επικεφαλής την υπεύθυνη της «Εθελοντικής Συμπαράστασης» κ. Μαρία Σιούρδη. ΑΝΑΡΤΗΣΗ_4

Τα ενδύματα προσέφερε η κ. Ρίας Φράγκου (εταιρεία Mandarino), τα υποδήματα οι εταιρείες Parex, Bufallo Plast και Μeridean, τα γλυκίσματα και τα μπισκότα η εταιρεία Μαρκίδη και η Τράπεζα Τροφίμων και Παπαδοπούλου. Τέλος οι χυμοί και τα αναψυκτικά προσφέρθηκαν από την εταιρεία Coca Cola Hellas.    

Θα ακολουθήσει, την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017), η διανομή των τροφίμων και της πατροπαράδοτης γαλοπούλας.