Πασχαλιάτικα παιδικά δώρα & χαμόγελα

059

Πλημμύρισε, για μία ακόμη φορά, με χαρούμενες παιδικές φωνές το «Κοινωνικό Παράρτημα» του Συλλόγου των Αθηναίων στα Πετράλωνα (Δημοφώντος και Νηλέως). Συνεχίζοντας την παράδοση και με την παρουσία της Κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου, συζύγου της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, η «Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση» και το «Hellenic Relief Foundation» φρόντισαν και εφέτος για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

064 082 043

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατου του Λαζάρου, 31 Μαρτίου 2018, σε Πασχαλινή ατμόσφαιρα και με την αρωγή εθελοντριών που είχαν προετοιμάσει και συσκευάσει ένα γιορτινό πακέτο για κάθε παιδί. Διανεμήθηκαν γλυκίσματα, αναψυκτικά και χυμοί και τα παιδιά παρέλαβαν εορταστικό δέμα με ενδύματα, υποδήματα, σοκολατένια αυγά, λαμπάδες, κουλουράκια, σοκολάτες, μπισκότα κ.ά. Εξάλλου, οι οικογένειές τους εξυπηρετούνται σε μηναία βάση και ενόψει του Πάσχα θα παραλάβουν και τον οβελία τους.

084 020 064

Χορηγοί των ειδών που προσφέρθηκαν είναι η Εταιρεία Ενδυμάτων ΦΡΑΓΚΟΣ SA, οι εταιρείες υποδημάτων PAREX, MERIDEAN, BUFALLO (Μινόγλου Πλαστ), ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, η εταιρεία  COCA COLA 3E, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ο ΕΛΟΜΑΣ (Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ) και ο ΠΣΒΑΚ (Πανελλήνιος Σύλλογος Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

040 042

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην ακάματη εργασία των εθελοντριών, οι οποίες και καλωσόρισαν τα παιδιά προσφέροντάς τους αγάπη και χαμόγελα, συμβάλλοντας και υλικά στην επιτυχία της εκδήλωσης. Είναι η υπεύθυνη της ΕΛΕΘΣΥ κ. Μαρία Σιούρδη και οι εθελόντριες κ.κ. Ρία Φράγκου, Αντωνία Παντουβάκη, Σούλα Μπέλλη, Εφη Ζάκα, Ράνια Μακρίδη, Έμυ Σπανού και Μπέσυ Τσικαλουδάκη.