ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ

Όπως κάθε Πάσχα το Κοινωνικό Παράρτημα του «Συλλόγου Αθηναίων» με το ομογενειακό Hellenic Relief Foundation και την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση φρόντισαν  να μην λείψουν τα απαραίτητα από το εορταστικό τραπέζι για όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται εδώ και χρόνια σε μηνιαία τακτική βάση με τρόφιμα και άλλα είδη.

Από τη Μ. Τρίτη ξεκίνησε η διανομή των δεμάτων που περιείχαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τον οβελία, αυγά, τσουρέκια, αναψυκτικά, τόσο σε σωματεία και ιδρύματα όσο και στις περίπου 350 οικογένειες και μοναχικά άτομα, ωφελούμενους των προγραμμάτων υποστήριξης. Μεταξύ των φορέων το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Μερόπειο με τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Γυναικών. Έως και τη Μ. Τετάρτη που ολοκληρώθηκε η Πασχαλινή διανομή οι ωφελούμενοι προσέρχονταν για να λάβουν τα δέματα στις εγκαταστάσεις μας στο Θησείο.

Η τήρηση των προδιαγραφών που έχει θέσει εξαρχής η επικεφαλής των εθελοντών κα Μαρία Σιούρδη, η διαφάνεια στη διαχείριση του φιλανθρωπικού έργου και η ακούραστη δουλειά των εθελοντριών Αντωνίας Παντουβάκη, Σούλας Μπέλη, Έμυς Σπανού, έφεραν συμπαραστάτες σε αυτό το συνεχές μηνιαίο έργο που συνεχίζεται επί μία σχεδόν δεκαετία.

Παρόντες στη διανομή ήταν η κα Σάκη Κυπραίου, η κα Έλλη Θανογιάννη και η κα Μαρίνα Γωνιωτάκη. Σταθεροί συμπαραστάτες ο Ομιλος Νικ. Κωνσταντόπουλου, η «Agrovim», «Αριστον βούτυρα», «Friesland Campina», «Coca Cola 3E», «Καραμολέγκος», «Αrla Foods», «Τράπεζα Τροφίμων», «Μπάρμπα Στάθης», «Totis Bingo», Barilla AE, Softex, και ο Δημ Μουλιάτος Πρόεδρος της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών η οποία προσέφερε δωρεάν μεγάλες ποσότητες αυγών και πατάτες για τους ωφελούμενους.