Στήριξη ευπαθών ομάδων

Πασχαλινές Διανομές από το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων

Συνεχίστηκε για μία ακόμη χρονιά η προσφορά του Κοινωνικού Παραρτήματος του «Συλλόγου των Αθηναίων» σε συνανθρώπους μας, οικογένειες και παιδιά. Ενόψει των Αγίων Ημερών και του Πάσχα, πραγματοποιήθηκαν δύο διανομές από τη φιλόξενη γωνιά των Πετραλώνων.

Η πρώτη διανομή με αποδέκτες παιδιά ευπαθών οικογενειών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 4 Απριλίου 2015. Διανεμήθηκαν πασχαλινά αυγά, λαμπάδες, ενδύματα, υποδήματα και γλυκίσματα στους μικρούς φίλους των Αθηνών. Οι εθελόντριες, με επικεφαλής την κ. Μαρία Σιούρδη, υπεύθυνη του Κοινωνικού Παραρτήματος και την Κυρία Barbara Lallas, υπεύθυνη του Τμήματος Παιδιών υποδεχτήκαν τα παιδιά, παραδίδοντας και διατακτικές επιταγές των Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Τα είδη που διανεμήθηκαν προσφέρθηκαν ευγενώς από τις εταιρείες MERIDIΑN Α.Ε. (παιδικά υποδήματα), ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕΒΕ (ένδυση), ΑΦΟΙ Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε. (μπισκότα), ΜΑΡΚΙΔΗΣ (σοκολατένια αυγά), ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (γλυκίσματα, σοκολάτες) και το Ίδρυμα HELLENIC RELIEF.

Τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου 2015 τετρακόσιες σαράντα πέντε (445) οικογένειες εξασφάλισαν τον παραδοσιακό οβελία και τα τρόφιμα του Πασχαλινού τραπεζιού μέσω του Κοινωνικού Παραρτήματος του «Συλλόγου των Αθηναίων», το οποίο συνεχίζει τη δυναμική λειτουργία του. Οι εθελόντριες παρέδωσαν τα προϊόντα στους δικαιούχους, οι οποίοι επελέγησαν από τριμελή επιτροπή κοινωνικών επιστημόνων, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους επίσης εθελοντικά. Πασχαλινά είδη προσφέρθηκαν στο ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ, στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και στα Παιδικά Χωριά SOS. Μέγας Χορηγός όπως πάντα το HELLENIC RELIEF FOUNDATION, το οποίο πρόσφερε τους οβελίες και τα τρόφιμα, ενώ τα κρασιά πρόσφερε ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ. Επίσης σημαντικότατες οι χορηγίες του ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΡΙΣΤΟΝ και της Arla Foods.

Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλο τον κόσμο!

1η ημέρα

2η ημέρα